Højpræcisionsvægte fra 0,0001g

Digitalvægten sælger et bredt udvalg af forskellige typer digitale højpræcisionsvægte. Disse har en korrekthed på helt ned til 0,0001 gram. Hos Digitalvægten kan du købe laboratorievægte og mange andre typer af vægte, som skal kunne veje ned i bitte små skalaer.

Vi forhandler med konkurrencedygtige priser og leverer desuden gratis til hele Danmark med en leveringstid på 1-3 hverdage. Vores vægte med et vejeinterval fra 0,0001 gram er små og let håndterlige, men de har alle stor kapacitet og et utal af funktioner. Vægtene er alle udstyret med bagbelyste, letlæselige LCD-displays og funktionsknapperne er nemme og logiske at betjene.

Læs mere om Digitalvægtens udvalg af vægte i forskellige vejeintervaller eller se vores udvalg af vægte med et vejeinterval fra 0,0001 gram herunder.

My Weigh iBalance 211 (210 gr. x 0.001 gr.)

Højpræcisionsvægte

Højpræcisionsvægtene vejer i flere forskellige vægtenheder såsom gram, ounces, troy ounces, pennyweight, karat, grains, taels og milligram og gør dem dlerved om muligt endnu mere fleksible og yderst anvendelige i mange sammenhænge til mange forskellige vejeopgaver. Da højpræcisionsvægtene kan fås i så mange forskellige moderne designs, er de hver især ideelle til brug i et utal af steder: i hjemmet, i butikken, på kontoret, ja alle steder.

Læs om den enkelte højpræcisionsvægt

Der findes en detaljeret produktbeskrivelse under hver enkelt højpræcisionsvægt. Produktbeskrivelsen indeholder udførlig information om højpræcisionsvægtenes funktionalitet, hvor præcist de vejer, garantien der ydes og evt. tilbehør. Produktbeskrivelsen specificerer præcist højpræcisionsvægtenes forskellige vejeenheder. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Mærkerne for præcisionsvægte hos Digitalvaegten.dk

I kategorien højpræcisionsvægte fører Digitalvaegten.dk mærkerne Jennings, My Weigh og ProScale. Alle tre mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier.

Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.

ProScale producerer præcisionsdigitalvægte af høj kvalitet og til rimelige priser. ProScale er kendt for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”. Når du handler hos os, sørger vi for at betale for fragt og retur, hvis varen skal leveres i Danmark, uanset om du køber højpræcisionsvægte eller nogle af vores andre produkter.