Højpræcisionsvægte fra 0,0001g

Digitalvægten sælger et bredt udvalg af højpræcisionsvægte med en korrekthed på helt ned til 0,0001 gram. Der er altså tale om yderst præcise vægte, der kan løse selv de mest komplicerede vejeopgaver for dig. Vores højpræcisionsvægte er forholdsvis små, men de har alle en stor kapacitet og et utal af funktioner. Alle vægte er udstyret med bagbelyste, letlæselige LCD-displays og funktionsknapper, som er nemme at betjene.

Hos Digitalvægten specialiserer vi os i vægte efter vejeinterval af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Ring til os på tlf. 50 92 67 28, hvis du har brug for hjælp, før du køber.

Se også: PræcisionsvægteLaboratorievægteDigitalvægteBordvægteTilbehør

My Weigh iBalance 211 (210 gr. x 0.001 gr.)

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Højpræcisionsvægte

Højpræcisionsvægtene vejer i flere forskellige vægtenheder såsom gram, ounces, troy ounces, pennyweight, karat, grains, taels og milligram og gør dem dlerved om muligt endnu mere fleksible og yderst anvendelige i mange sammenhænge til mange forskellige vejeopgaver. Da højpræcisionsvægtene kan fås i så mange forskellige moderne designs, er de hver især ideelle til brug i et utal af steder: i hjemmet, i butikken, på kontoret, ja alle steder.

Læs om den enkelte højpræcisionsvægt

Der findes en detaljeret produktbeskrivelse under hver enkelt højpræcisionsvægt. Produktbeskrivelsen indeholder udførlig information om højpræcisionsvægtenes funktionalitet, hvor præcist de vejer, garantien der ydes og evt. tilbehør. Produktbeskrivelsen specificerer præcist højpræcisionsvægtenes forskellige vejeenheder. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Mærkerne for præcisionsvægte hos Digitalvaegten.dk

I kategorien højpræcisionsvægte fører Digitalvaegten.dk mærkerne Jennings, My Weigh og ProScale. Alle tre mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier.

Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.

ProScale producerer præcisionsdigitalvægte af høj kvalitet og til rimelige priser. ProScale er kendt for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”. Når du handler hos os, sørger vi for at betale for fragt og retur, hvis varen skal leveres i Danmark, uanset om du køber højpræcisionsvægte eller nogle af vores andre produkter.