Sportsur / pulsur

Motion er en vigtig del af hverdagen for de fleste mennesker. Mange af os ønsker i den forbindelse at optimere vores kondition ved hjælp af et pulsur eller et sportsur. Med et pulsur, kan du holde øje med, om du ligger inden for det optimale pulsinterval, når du træner og dermed kan du øge dit udbytte.

Hos digitalvægten specialiserer vi os i vægte og måleudstyr af høj kvalitet. Vi forhandler kun håndplukkede sportsure og pulsure, hvorfor du er garanteret en præcis måling, når du handler hos os. Uanset hvilket ur du vælger. Ring til os på tlf. 50 92 67 28, hvis du har brug for hjælp før du køber.

Se også:: FitnessvægteSkridttællerBadevægteTalende vægteDigitalvægteKøkkenvægte

Aktivitetsmåler med Bluetooth. Beurer AS 80
Aktivitetsmåler med Bluetooth. Beurer AS 87
Hitrax Guide sportsur
Hitrax Pulse pulsur, incl. brystrem
Hitrax Trail sportsur
-78%
PM02 Tekstilbælte t. PM70, -80, -90 og WM80
-83%
PM126 Digital speedbox II, til digitale pulsure -  PM 80
Pulsur med Brystrem. Beurer PM 25

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Sportsur / Pulsur

Hos Digitalvaegten.dk fører vi også andet præcisionsmåleudstyr. I fitness kategorien findes blandt andet et godt udvalg af sports- og pulsure. Sports- og pulsurene er af høj kvalitet, og kan blive din trofaste partner på løbeturene mange år fremover. Mange mener, at måleudstyret udelukkende er for rutinerede sportsudøvere, men almindelige motionister kan også have stor glæde af det. Vi sælger sports- og pulsure i flere kategorier, så både den meget seriøse sportsudøver kan få glæde af de avancerede funktioner, mens den nystartede motionist måske foretrækker et mere simpelt alternativ.


Pulsurene fås i mange afskygninger. Til den rutinerede sportsudøver, findes mange gode alternativer af både ureog andet tilhørende udstyr. Urene indeholder blandt andet træningsprogrammer, programmérbar træningszoner, forbindelse til computer, gps, højdemåler og andre funktioner. Pulsuret giver et godt boost til din træning og effektuere din indsats.


Som sagt er urene også egnet til almindelige motionister. De fleste motionister vil have stor glæde af et pulsur. Det kan i høj grad være med til at skabe motivation for en god træning. Motionister kan have forskellig motivation for at træne, om det er at få bedre kondition, opnå vægttab, få ekstra energi eller andet, kan et pulsur hjælpe. Uret kan blandt andet måle forbrænding af kalorier, fedt, maksimum puls, gennemsnitspuls mm. Ved at måle ens puls med et pulsur, kan du se hvornår du træner mest effektivt, og dermed effektuere din træning. Således er der et rigt udvalg af ure, der passer til forskellige træningsbehov.


Gode tilbud på sports- og pulsure

Vi kan hver måned tilbyde prisstærke tilbud på sports- og pulsure i høj kvalitet der kan hjælpe dig med, at holde øje med træningen over længere tid. Blandt vores tilbud kan der forekomme demo modeller, som kan have været brugt 1 eller 2 gange. Det vil altid fremgå ved det enkelte produkt, om det er en demo model eller ej. Du kan se flere pulsure på tilbud, samt andre produkter under siden ‘månedens tilbud’.

Mærker af sports- og pulsure

Vi fører mærkerne HITRAX og Beurer. Beurer er et tysk brand, som er kendt for deres mange måleinstrumenter. Deres måleinstrumenter er alle sundhedsorienteret, og ment til at øge den generelle sundhed for deres kunder. HITRAX er et sydafrikansk brand, som har specialiseret sig indenfor sports- og pulsure. Urene er kendt for deres solide og sportslige design og deres meget brugervenlige funktioner.


Læs om det pågældende sports- og pulsur

Under hvert enkelt produkt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionerne, formål, garanti, tilbehør, vægt m.m. Dermed har du mulighed for at finde det sportsur, som opfylder dine behov til træning.


Hvordan bruges et pulsur?

Mange mennesker tror, at man skal løbe efter en hastighed, når man træner, dette er dog ikke korrekt. Det er meget mere retvisende at løbe efter sin puls, som man kan se på sit pulsur, da pulsen tager højde for faktorer såsom modstand, underlag, hvor godt man er restitueret osv. Dette tager hastigheden ikke højde for. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig et ur egnet til løb, hvis man ønsker at få det optimale ud af sin træning.


Når man skal bruge sit pulsur, er det vigtigt, at man finder sin hvilepuls, hvilket er den puls, man har om morgenen, når man vågner og er veludhvilet. Derudover er det vigtigt, at man finder sin maksimale puls, hvilket skal måles i forhold til den sport, man ønsker at udøve. Derefter kan man beslutte sig for, hvilken intensitet man ønsker at yde efter, og udregne denne i procent af de pulsværdier, man har målt på sit pulsur.


Pulsure hos Digitalvægten

Et pulsur kan være et værktøj til at effektivisere ens træning, samtidig med at man mindsker risikoen for skader i forbindelse med overbelastning. Dermed er det et yderst brugbart tilbehør for både den målrettede sportsmand, samt fritidsmotionisten. Vi har et stort udvalg og mange forskellige varianter. Mange af urene er i dag GPS-baserede, hvorved de kan måle hastighed, distance, puls, samt overføre denne data til en computer, samtidig kan man også få mere simple modeller. Hos Digitalvægten leverer vi alle vores produkter med gratis fragt og retur. Har du nogen spørgsmål til vores puls- og sportsure, er du velkommen til at kontakte os på telefon 5092 6728 mellem klokken 11 og 17, eller klikke på 'kontakt os' nederst på siden og derefter udfylde kontaktformularen på siden.