Skridttæller

Det er vigtigt at røre sig og få den daglige motion. Men i en travl hverdag kan det være svært at holde styr på, om man rører sig nok. Derfor kan det være behjælpeligt at anskaffe sig en skridttæller eller en anden form for fitnessvægte. Hos Digitalvægten specialiserer vi os i vægte og måleudstyr. Vi forhandler kun håndplukkede skridttællere af høj kvalitet – derfor er du garanteret en præcis måling af din aktivitet, når du handler hos os. Ring til os på tlf. 50 92 67 28, hvis du har brug for hjælp før du køber.

Se også: SportsurPulsurBadevægteTalende vægteDigitalvægte

Elektronisk multifunktionel skridttæller
Tanita, aktivitetsmonitor

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Digitalvægtens skridttællere

Hos Digitalvaegten.dk fører vi også andet end præcisionsmåleudstyr. I fitnesskategorien findes blandt andet et stort udbud af skridttællere. En skridttæller kan blive et vigtigt redskab til at måle dagens aktivitet. Tælleren kan både bruges til at måle en enkelt træning, eller hele dagens aktivitet. Vores udvalg indeholder både simple og avancerede modeller. Tælleren kan bruges af både seriøse sportsudøvere, almindelige motionister eller bare til at måle dagens aktivitet på arbejdet. De simple modeller er velegnet til at måle antal skridt og kalorieforbrug, hvor de mere avancerede modeller giver et mere præcist output af distance dækket, energiforbrug, aktivitetstid mm. Dataen fra skridttælleren kan med fordel tages i brug i forbindelse med en kostplan. De er meget praktiske og kan bæres diskret i eksempelvis bæltespændet, skjortelommen, eller bukselommen, således kan man nemt have den på i løbet af en dag på arbejdet.


Mærker af skridttællere

Vi fører skridttællere af mærkerne Beurer, HITRAX og Tanita. Beurer er et tysk brand, som er kendt for deres mange måleinstrumenter, herunder også skridttællere. Deres måleinstrumenter er alle sundhedsorienteret, og ment til at øge den generelle sundhed for dens kunder. HITRAX er et sydafrikansk brand, som har specialiseret sig inden for sports- og dykkerure og andre sportsinstrumenter. Instrumenterne, er kendt for deres solide og sportslige design, og deres meget brugervenlige funktioner. Tanita er et japansk brand, som sælger alle former for præcisions måle- og sportsudstyr. Firmaet er blandt de mest innovative på markedet. Alle tre virksomheder udbyder nogle yderst gode skridttællere, hvor kvalitet og funktionalitet er i fokus, og brugeren dermed vil få en god oplevelse med produktet.


Læs om den pågældende skridttæller

Under hvert enkelt produkt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionerne, formål, garanti, tilbehør, vægt m.m. Dermed har man mulighed for at finde den skridttæller, der opfylder ens behov.


Få motivation med en skridttæller

En skridttæller er et godt redskab til at måle, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag eller en uge. Ved rent faktisk at måle ens skridt, bliver man bevidst om hvor meget, eller lidt, men i realiteten bevæger sig. Dermed kan det være med til at motivere en til at nå op på et bestemt antal skridt og således øge sit aktivitetsniveau.


Hjerteforeningen anbefaler, at du dagligt går minimum 10.000 skridt. Dette gælder således fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen. Det kan være svært at vurdere, hvornår man har nået de 10.000 skridt, hvorfor en skridttæller er en god måde at opnå denne viden på. Det er som sagt alle skridt i løbet af dagen, der tæller med, men dog skal nogle af skridtene være i tempo. Hvis man er i tvivl om hvornår, man har nok tempo på sine skridt, kan man eventuelt anskaffe sig en skridttæller, der kan måle dine powerskridt, når du går. På den måde kan en skridttæller vise, om du går nok, samtidig med at du kan holde styr på om dine skridt også kommer op i tempo i løbet af dagen.


Øg dit aktivitetsniveau med skridttællere

Ved at erhverve sig en skridttæller, kan man holde øje med en selv og ens aktivitetsniveau, hvilket kan være med til at øge aktivitetsniveauet, da man bliver bevidst om ens skridt, og dermed sætter man fokus på, hvor meget man egentlig rører sig i løbet af en dag. Tæl derfor dine skridt med en skridttæller, og bliv motiveret til at bevæge dig mere.


Skridttællere hos Digitalvægten

Brug en skridttæller og få fokus på dit aktivitetsniveau og oplev alle de skønne sidegevinster, det vil medføre at bevæge sig mere. Alt efter hvad ens mål og ambitionsniveau er, kan man erhverve sig den tæller, som passer til ens behov. Digitalvagten.dk udbyder et bredt udvalg af tællere som vi leverer fragtfrit og med fri retur. Har du nogen spørgsmål til vores modeller, er du velkommen til at kontakte os på telefon 5092 6728 mellem klokken 11 og 17, eller udfylde kontaktformularen på siden.