My Weigh XL (1000 x 0,1 gr.) (Vejeplade 10 x 11 cm.)

Lagerstatus: På lager

308,00 kr

Produktbeskrivelse

My Weigh XL (1000 x 0,1 gr.) (Vejeplade 10 x 11 cm.)

Triton XL 1000 indeholder “Advanced Digital Weighing TechnologyTM”, som gør, at denne digitale lommevægt vejer yderst præcist og med dens kapacitet på 1000 gr. er den meget anvendelig til en lang række vejeopgaver. Vægtens klare røde bagbelyste display er nemt at aflæse, selv i dunkel belysning.

Vægten er kalibreret fra fabrikken, men skulle det blive nødvendigt at kalibrere den, følg da de nemme kalibreringsinstruktioner, der er vist på indersiden af beskyttelsesdækslet. På producentens hjemmeside www.myweigh.com findes en instruktionsvideo udi kalibreringsprocessen. Der skal anvendes 2 x 500 gr. kalibreringslod, som kan tilkøbes på denne hjemmeside.

Triton 1000 har et aftageligt beskyttelsesdæksel, der kan anvendes som ekstra vejeplatform. Dækslet har tilmed forhøjede kanter, så emnerne ikke så nemt falder af.

Vægten har tarafunktion: for at anvende funktionen, tryk på Tare-knappen på fronten for at nulstille. Sæt et emne på vejeplatformen og kun vægten af det tilføjede emne vises.

Triton 1000 er udstyret med WeighMeterTM Technology. Dette betyder, at dersom man kommer til at overbelaste vægten, vil featuren WeighMeterTM Technology advare om dette før vægten tager skade.

Features:

. Rødt bagbelyst LCD-display

. 7 vejeenheder: gr, pund, ounces, grains, karat, pennyweight, troy ounces

. Kalibrering: Anvend 2 x 500 gr. kalibreringslod

. Vægtens mål: 19 x 12 x 2 cm.

. 2 x AAA batterier (medfølger)

. Tarafunktion

. Automatisk slukfunktion efter ca. 1 minuts inaktivitet

. Vejeplatform i rustfri stål

. Garanti: 30 år