Kæledyrsvægt My Weigh VHD-3 (300 kg. x 100 gr.) (Vejeplade 90 x 56 cm)

Lagerstatus: Ikke på lager

3.488,00 kr

Produktbeskrivelse

Kæledyrsvægt My Weigh VHD-3 (300 kg. x 100 gr.) (Vejeplade 90 x 56 cm)

Den yderst solide, kompakte og bærbare vægt kan anvendes til en lang række større vejeopgaver: til vejning af husdyr og kæledyr, til brug i dyreklinikker, industrien og meget mere. Den store vejeplatform i rustfrit stål måler 90 cm. x 56 cm. og er nem at rengøre. Displayet er nemt at betjene med kun 4 taster: Zero, Unit, Tare og Hold.

Vægten er designet således, at den kan klappes sammen, er udstyret med håndtag og er dermed praktisk for dyrlægen at transportere den. Platformen er dækket af en aftagelig skridsikker solid måtte, og de indstillelige ben under vægten gør, at den kan stå på en ujævn overflade og alligevel veje nøjagtigt.

Vægtens høje kapacitet på 300 kg. og vægtens teknologi med bevægelsessensorer gør, at den kan veje nøjagtigt, selvom dyret ikke står helt stille på platformen.

AC adapteren leverer strømmen, og det store bagbelyste LCD display gør det meget nemt at aflæse. Der medfølger en ekstralang ledning, så displayet kan monteres på væggen, stilles på bordet eller en anden flad overflade.

Vægten har en integreret USB-port, der gør, at vægten kan tilsluttes en PC.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Strømforsyning:
AC adapter medfølger.
6 stk. AA batterier, medfølger ikke

Display:
Aftageligt.

Tara-funktion:
Tryk på ”zero set” for at nulstille værdien. Hvis man tilføjer noget vægt, vil displayet kun vise værdien af det emne, der er tilføjet.

Hold-funktion:
Denne funktion kan bruges til at fastfryse værdien, når man vejer dyr, der bevæger sig.

Platformstørrelse:
90 cm. x 56 cm.

Vejeenheder:
Kilogram, ounces, pund.

Auto-slukfunktion:
Denne funktion er meget anvendelig, da man kan programmere vægten til at enten at slukke automatisk eller til at forblive tændt.

Garanti:
30 år.