Lommevægt My Weigh PalmScale 8.0. Kapacitet: 800 g Præcision: 0,1 g

Vejeplade 7 x 6 cm.

Lagerstatus: Ikke på lager

648,00 kr

Produktbeskrivelse

Lommevægt My Weigh PalmScale 8.0. Kapacitet: 800 g Præcision: 0,1 g

My Weigh Palmscale har et langt og godt rygte for at skabe nye og innovative vægte uden at gå på kompromis med præcision og brugervenlighed. Denne lommevægt er også den mest sælges premium lommevægt i USA, Storbrittanien og Canada. Den er det foretrukne valg hos utallige universiteter og diætister og har skabt et navn for sig selv som en vægt benyttet af politiet i marken.

Den nye Palmscale 8.0 er baseret på alle tidligere generationer af Palmscales. PS 8.0 har de samme super-avancerede features som PS7 f.eks. display med to linjer med pris-udregnings funktion.Tast prisen ved at bruge piletasterne. Når prisen er indtastet, læg emnerne på vægten og den beregner automatisk totalprisen.
Samt evnen til at vise to vægtmål på samme tid (f.eks.gram og ounces), men med nye forbedringer.

En af de nye forbedringer til PS8 sammenlignet med PS7 er det originale patenterede Hydro Hinge (på dansk: hydro hængsel) der betyder, at du med et tryk på en knap kan åbne vægten. PS8 er samtidig den første Palmscale-vægt der kun benytter AAA-batterier. Tidligere Palmscales fik strøm fra Li-Ion batterier eller genopladelige batterier.

Den lækre kombination af krom og gummi på vægtens ydre giver den et stilfuldt og let betjeneligt udseende. Vi har også beholdt det omvendte oplyste display, en lækker feature, der gør vægten ekstra nem at aflæse ved alle former for vejning.

Så snart du åbner PS8 vil du forstå, at dette ikke er en normal digitalvægt. Palmscale er og vil forblive den førende standard indenfor lommevægte, og der er således ingen tvivl om, hvorfor Palmscale har vundet adskillige priser og regnes som værende nummer 1 på sit område.

. Kapacitet: Vejer op til 800 gram

. Præcisions: Ned til 0.01 gram

. Digital auto-kalibrering med medfølgende 200 grams vægtlod

. Auto-sluk funktion

. 2 vægtskåle, vinyltaske samt pincet og ske i rustfrit stål medfølger

. LCD-display med omvendt bagbelyst skærm

. Vejeplade mål: 7 x 6 cm.

. 2 AAA-batterier medfølger

. VibraKill underlag medfølger - fjerner alle vibrationer der kan genere vægten under vejningen

. Vejer i gram, ounces, karat, grains, pennyweight, 1/8-ounces og 1/4-ounces

. 30 års livstidsgaranti