Lommevægt My Weigh PalmScale 5.0. Kapacitet: 200 g Præcision: 0,1 g

Vejeplade 7 x 7 cm.

Lagerstatus: På lager

Pris: 498,00 kr

Special Price 318,00 kr

Produktbeskrivelse

Lommevægt My Weigh PalmScale 5.0. Kapacitet: 200 g Præcision: 0,1 g

Den originale Palmscale er den bedst sælgende serie af lommevægte i USA, Storbritannien og Canada.

Denne lille smarte vægt er designet ud fra research fra hundredvis af juvelerer og pantelånere. Resultatet er blevet en transportabel, holdbar og let anvendelig vægt med indbyggede værktøjer, der gør dit arbejde lettere. Der er ingen tvivl om, hvorfor Palmscale har vundet adskillige priser og er den bedst sælgende vægt i sin klasse.

Derfor er Palmscale også den førende standard indenfor lommevægte. Designet er blevet kopieret adskillige gange, men takket været det patenterede hydro-hængsel, patenterede design og konstante produktudvikling og innovation er ingen endnu kommet tæt på at lave en vægt, der er lige så god som denne.

Vejeenheder: karat, ounces, pennyweight, gram og troy ounces.

Vejeplade mål: 7 x 7 cm.

Let at bruge:

Da Palmscale er specielt designet til professionelle brugere er den let at bruge og betjene. Vægten har gummi-greb, der sikrer et godt greb og fastholdelse af vægten. Det nye store LCD-display med blå bagbelysning gør den let at aflæse. Palmscale betjenes med et tryk på en knap og åbner automatisk med det patenterede hydro-hængsel. Den eneste selvåbnende vægt i verden.

Præcis, sikker og hurtig:

Palmscale 5.0 indeholder avancerede mikroprocessorer, der sikrer hurtig hastighed. Forbedret digital filtrering giver en ekstraordinær stabilitet og sikkerhed selv i ekstreme omgivelser. Vægten er så præcis og sikker, at den leveres med 30 års garanti.

Slidstærk:

Palmscale er en slidstærk vægt! Dens gummi-hus, gummi-greb og tykke vægtplatform i rustfrit stål er lavet til holdbarhed. Hver vægt leveres med en højkvalitets beskyttende pose med velcrolukning.

Leveres med de værktøjer du har brug for:

Vægtskålen i rustfrit stål er perfekt til værdifulde juveler og krudt. Du kan fordoble dens størrelse med en stor aftagelig plastik vægtskål eller tredoble størrelsen med en stor aftagelig plastikskål til løst metal eller urter.

Saml metalstøv og krudtstøv med Palmscales indbyggede ”scoop” eller saml juveler og ædelstene op med den indbyggede pincet. Palmscale er designet til professionelt arbejde.

Stil:

Palmscale kan fås i flere farver, mønstre og stilarter end nogen anden vægt på hele jorden! Det er fordi Palmscale sælges flere steder end nogen anden vægt.

Original:

Palmscale er den førende vægt på markedet. Du vil se mange vægte, der nu minder om denne førende vægt, men se nu godt efter – ingen af konkurrenterne har de samme innovative features eller patenterede teknologi. Palmscale er og vil altid være den originale moderne lommevægt.