Præcisions vægt My Weigh Gempro 300 Diamond Scale (60 gr. x 0,001 gr.) (Vejeplade Ø 70 mm.)

Lagerstatus: Ikke på lager

1.668,00 kr

Produktbeskrivelse

Præcisions vægt My Weigh Gempro 300 Diamond Scale (60 gr. x 0,001 gr.) (Vejeplade Ø 70 mm.)

Den kompakte Gempro 300 vægt er designet til at være ekstraordinær præcis med en præcision på 0,001 gr. og dermed særdeles velegnet til vejning af f.eks. smykker og andre meget fine og små ting. Den er udstyret med automatisk slukfunktion, så vægten kan programmeres til at slukke automatisk eller forblive tændt til, indtil man selv slukker den.

En af de unikke features ved Gempro 300 er det bagbelyste display, som kan aflæses selv i dæmpet belysning.

Gempro 300 fylder ikke meget, og er således kun 15,5 cm. lang. Den er udstyret med VibraKill Pad, som reducerer vibrationer, der kan forstyrre vejningen. VibraKill sikrer med andre ord en helt nøjagtig vejning.

Vægten har et beskyttelsesdæksel, der kan anvendes som en beholder og som et dæksel til at beskytte vægtens følsomme komponenter, når den ikke er i brug. Den har indstillelige fødder og en overbelastningsindikator.

Vægten er kalibreret fra fabrikken, men bliver det alligevel nødvendigt at kalibrere vægten, skal man anvende et 50 gr. kalibreringslod.

Vægten leveres i en opbevaringstaske og der medfølger en pincet.

FEATURES

Kapacitet: 60 gr.

Vejeenheder: gr., ounces, pennyweights, troy ounces, karat, grains

Tarafunktion: Tryk på ”zero out” tasten forrest på vægten. Tilføj flere emner, og displayet viser herefter kun vægten af det tilføjede emne.

Strømforsyning: 6 stk. AAA batterier (medfølger ikke), AC adapter (medfølger)

Vægtens mål: 15,5 cm. x 10,5 cm. x 8 cm.

Garanti: 30 år.