My Weigh CTS-600 Counting Scale. Vejeplade: (130x120mm) (600 x 0,01 gr.)

Lagerstatus: På lager

1.648,00 kr

Produktbeskrivelse

My Weigh CTS-600 Counting Scale. Vejeplade: (130x120mm) (600 x 0,01 gr.)

Denne nye CTS-600 tællevægt fra My Weigh er en af de mest solgte tællevægte. Vægten er særdeles brugbar til at udføre præcise tælleopgaver.

Vægten er udstyret med forbedrede veje- og tællefunktioner: Den justerer automatisk og beregner den nye gennemsnitsvægt, når flere emner sættes på vejeplatformen. CTS-600 afgiver signal, når emnet er for let eller for småt til at vise vægten.

Præcisionsvægten er meget følsom overfor ydre påvirkninger, og selv den mindste brise kan forstyrre målingen. Derfor er vægten udstyret med en hårdfør beskyttelsesskærm i glas for at være sikker på, at den måler korrekt. Siderne på beskyttelsesskærmen kan skubbes til side, så det er nemt at sætte emner på vægten.

Vægtens tællefunktion fungerer således, at man kan veje et givent antal emner, og tællevægten ved, hvor meget hvert enkelt emne vejer og den starter derefter med at tælle. Nemt og hurtigt.

For at få helt korrekte visninger fra denne præcisionstællevægt, er den udstyret med en niveauindikator og indstillelige ben.

Kapacitet: 600 gr.

Vejenøjagtighed: 0,01 gr.

Vejeplatform: Rustfrit stål. Vejeplatformens størrelse: 13,3 x 12 cm.

Strømforsyning: Genopladeligt batteri og AC adapter (inkluderet)

Display: Tællevægten har 3 veloplyste LED displays, der gør det nemt at aflæse dem fra alle vinkler.

Kalibrering: For at være sikker på, at vægten vejer korrekt hele tiden, er det nødvendigt at kalibrere den af og til. Der medfølger en kalibreringsvejledning. Kalibreringen kræver et 400 grams kalibreringslod, der kan tilkøbes på denne hjemmeside.

Tarafunktion: Tryk på knappen forrest på vægten for at nulstille vægten. Derefter kan der tilføjes et emne og vægten af det tilføjede emne vises. Funktionen er særlig brugbar, hvis man ønsker at anvende en beholder til vejning.

Interface: Vægten har indbygget RS232 port for nem tilslutning til en printer og en PC

Garanti: 30 år


KLIK HER for dansk brugsanvisning