Infrarød termometer

Hos Digitalvaegten.dk har vi et bredt udvalg af infrarøde termometre, som vi altid leverer indenfo r1-3 hverdage. Udvalget bevæger sig fra mere simple modeller med få funktioner, til meget avancerede modeller med flere funktioner. De infrarøde termometre bliver først og fremmest brugt til at måle overfladetemperaturen. De er berøringsfrie, dvs. at de måler temperaturen på et område, uden at det er nødvendigt at de rører ved selve området.
-48%
Scantemp 490 – infrarødt termometer
-41%
Scantemp 898 - infrarødt termometer med fugtsensor

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Hvorfor måle overfladetemperaturen med et infrarødt termometer?

Et infrarød termometer bliver brugt til at måle overfladetemperaturen på et ønsket område. Men hvorfor måler man overfladetemperaturen? Ved at bruge et infrarødt termometer kan man opdage ting, som ikke er synligt for det blotte øje.Termometret kan afsløre, hvis der er koldere et bestemt sted i forhold til et andet. Det data der bliver opfanget fortæller noget om husets stand. Er der f.eks koldere omkring vinduerne, tyder det på at isoleringen er knapt så god i det område. Et infrarødt termometer kan også ofte afsløre, hvis der er fugt i/på væggene. Når et område på en væg er koldere end på et tilsvarende område på væggen, kan det tyde på at der er fugt i væggen. Hvis der er fugt i væggen, kan det betyde at væggen er muggen. De mere avancerede modeller indeholder også en berøringsfri fugtighedsmåler. På den måde kan du sikre dig, at der ikke er fugt i dine vægge.


Læs nærmere om det pågældende infrarød termometer

Under hver enkelt infrarødt termometer kan du finde en produktbeskrivelse. Produktbeskrivelsen indeholder generelt information om formålet, funktionerne, teknologien, måleenheden, samt oplysninger om størrelse, vægt, batterier, og tilbehør til produktet.


Vejledning til brug af det infrarøde termometer

Er du i tvivl om hvordan du skal bruge dataen fra dine målinger med det infrarøde termometer, Så kan du kontakte din kommunes tekniske forvaltning, eller relevante fagfolk. Målingerne bruges ofte som en indikator for, om en væg skal undersøges yderligere. Det kan ikke alene afgøre på baggrund af en måling med et infrarødt termometer, om du skal have bygget om eller lignende. Du kan få fri fragt og retur i hele Danmark på infrarøde termometre hos os, ligesom du kan på alle vores andre produkter.