"Sputnik"-vejrstation

Digitalvægten.dk tilbyder vejrstationer af høj kvalitet, og vi kan levere din nye station indenfor 1-3 hverdage, med mindre andet er anført. Vi har gratis fragt på vores vejrstationer, og samtidig har du muligheden for at kunne returnere gratis, hvis du gør det fra en adresse i Danmark.
”SPUTNIK”-vejrstation

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Vejrstationer med specielt design

Hos Digitalvægten.dk har du mulighed for, at få en funktionel vejrstation, med et flot og nostalgisk design. “SPUTNIK”-vejrstationen har mange funktioner og kan give en indikation på hvordan vejret vil se ud den pågældende dag baseret på flere faktorer.

Vejrstationens funktioner

“SPUTNIK”-vejrstationen kan mere, end udelukkende at fortælle om temperaturen. Denne type indeholder tre faktorer den kan måle på: termometer, hygrometer og barometer, der giver flere forskellige målinger:

 • Termometeret vil fortælle dig om temperaturen i luften, som bliver målt i grader.

 • Hygrometeret viser dig luftfugtigheden i luften - Dermed vil denne hjælpe til, om luftfugtigheden i din bolig er for høj.

 • Barometeret viser luftens tryk - Når der er lavt tryk, vil man ofte opleve dårligt vejr og omvendt, når der er en tendens til godt vejr.

  Med disse målefunktioner kan du få en indikation på den pågældende dag omkring vejret, allerede inden du går ud af døren. Derudover indikerer termometeret og hygrometeret, hvordan indeklimaet er i din bolig.


  Vejledning til brug

  “SPUTNIK”-vejrstation er til indendørs brug og stilles på et bord, hylde eller lignende. Dermed er monteringen let og problemfri - For at indstille vejrstationen, kan du læse vores brugsanvisning, som du finder ved det enkelte produkt.


  Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på “Kontakt os” nederst på siden. Derefter kan du udfylde kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at ringe mellem klokken 11-17, på telefonnummer: 50 92 67 28.