Sonometer

Hos Digitalvægten.dk er du sikret produkter af høj kvalitet, hvilket også gælder for vores sonometer. Vi tilbyder hurtig levering, hvor du er sikret at have dit sonometer indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført. Derudover tilbyder vi også gratis fragt, samt gratis returnering.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.


Hvad er et sonometer?

Et sonometer er et elektronisk apparat der anvendes til at måle lyd og som kan sammenligne tonehøjder. Det kan blandt andet måle spænding, frekvens og densitet af vibrationer.


Med et sonometer kan du pege apparatet i den retning du ønsker at måle en lyd og derefter får du målingen med det samme.


Hvordan fungerer det?

Sonometeret er meget enkelt at anvende. Man starter med at kalibrere apparatet før en måling (Hvis man ikke har anvendt det i en længere periode) - Du har to forskellige måder at kalibrere på: En intern elektrisk kalibrering og en akustisk kalibrering.


Derefter du klar til måling. Du trykker på ON, for at lave en lydmåling. Derefter peger du apparatet i den retning, du ønsker at måle. Målingen vil blive vist på skærmen og vil blive opdateret 2 gange i sekundet. Der medfølger en vindkappe, så du undgår at lydmålingen bliver forstyrret. Dermed er du sikret en præcis måling.