Materialefugtmåler/ Tørstofmåler

Digitalvægten har et bredt udvalg af materialefugtmålere og tørstofmålere, der kan anvendes til mange forskellige formål. Tag for eksempel fugt, som er et problem mange steder i bygninger og som ofte er svære at få øje på. Her er det, at disse apparater er ideelle til at lokalisere den ødelæggende fugt i konstruktioner. Målerne kan foretages på materialer til måling af fugt i træ, byggematerialer såsom cement og beton og papir og pap. Målerne kan anvendes af professionelle på byggepladser, i fabrikker og hos håndværkere såvel som i hjemmet. Bemærk desuden at vi hos Digitalvægten tilbyder fri levering indenfor 1-3 hverdage.
Tørstofmåler MB 25 (Vejeplade Ø 90 mm.)

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Materialefugtmålere og tørstofmålere

Materialefugtmålerne og tørstofmålerne er nemme og logiske at anvende med elektroder, der, når de sættes på materialet, straks viser måleresultatet på displayet. Digitalvægten fører måleren MB 23, der anvendes til specifik måling af fødevarer, medicin og kemiske elementer – særdeles ideel til brug i hjemmet, kantiner og laboratorier.

Læs om materialefugtmålere og tørstofmålere

Under hver enkelt materialefugtmåler og tørstofmåler findes der en detaljeret produktbeskrivelse. Produktbeskrivelserne indeholder udførlig information om fugtmålernes funktionalitet, materialerne de kan anvendes på og hvor præcist de måler. Der informeres naturligvis også om garantien der ydes og evt. tilbehør og der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at få en dansk brugsanvisning på materialefugtmålerne og tørstofmålerne. De danske brugsanvisninger på målerne er lavet, så man kan komme i gang med at anvende dem på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere uddybende informationer. Køb din materialefugtmåler og/eller tørstofmåler hos os, så giver vi fri fragt og retur i hele Danmark, ligesom vi gør på alle andre produkter vi sælger.