Laser afstandsmåler

Digitalvaegten.dk tilbyder laser afstandsmålere, der bruges til at måle både korte og lange afstande. De fungerer på den måde, at laserstrålen sigtes mod det objekt, afstanden skal måles til. Afstanden måles ved, at måle faseforskydningen i den del af laserstrålen, som reflekteres tilbage. Husk at vi hos Digitalvægten leverer vi indenfor 1-3 hverdage.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Laser afstandsmåler

Laser afstandsmålere er smarte fordi de kan spare dig for en masse tid. Tænkt på den tid det tager at folde et målebånd ud, eller alle de gange du skal flytte din tommestok. Ikke nok med at de, kan spare dig for tid og besvær, så måler den også utroligt præcist. En professionel målet kan give dig en præcision helt ned til 1 mm. Det er givet mere nøjagtigt, end hvad resultatet havde været med målebånd.


Brug af laser afstandsmåleren

En laser afstandsmåler har forskellige funktioner. Den kan bruges til helt enkelte målinger fra væg til væg, men mange modeller indeholder også mere avancerede funktioner. De forskellige opmålingsfunktioner som en laser afstandsmåler typisk indeholder er, længdemåling, højdemåling, kontinuerlig måling, overflade måling og volumenberegning. Nogle målere kan også lave indirekte måling, som er baseret på Pythagoras læresætning.


Læs nærmere om den ønskede laser afstandsmåler

Det er muligt at få mere information om hvert enkelt måler, ved at klikke på billedet af produktet. I produktbeskrivelsen kan der findes information om funktionerne, formålet, teknologien, nøjagtigheden, brugervenligheden, samt størrelse, vægt, batterier og tilbehør til måleren.


Brugsanvisning til Laser afstandsmåleren

Ønsker du en brugsanvisning til din laser afstandsmåler, kan du finde den under produktbeskrivelsen. Brugsanvisningen forklarer specifikt, hvordan den virker, og hvordan du skal betjene den. Der er gratis fragt og retur i hele Danmark til alle vores kunder, når de køber dem, men også vores andre produkter.