Humidcheck

Humidcheck producerer fugtmålere af højeste kvalitet. Deres fugtmålere er meget anerkendte og brugte blandt landets håndværkere. Resultaterne fra deres måleenheder er altid præcise, og kan let anvendes f.eks. i forbindelse med ens arbejdsprojekt. Humidchecks produkter er meget let anvendelige, og resultaterne er tilgængelige på stedet. Husk at altid leverer indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Humidchecks udvalg af produkter

Humidchecks udvalg af produkter hos Digitalvaegten.dk består udelukkende af fugtmålere. De er eksperter indenfor netop dette område, og har mange års erfaring med at udvikle de bedste fugtmålere på markedet. Deres fugtmålere bruges i Danmark både af gør-det-selv befolkningen, og af professionelle håndværkere. Selv for gør-det-selv befolkningen er produkterne utrolig lette at håndtere. Det skyldes fugtmålernes enkle design og deres store brugervenlighed. Fugtmålerne kan måle i måleenhederne: Fugt i træ (målt i procent) og fugt i byggematerialer (også målt i procent).


Læs om det pågældende Humidcheck produkt

Til hvert enkelt Humidcheck produkt, findes en kort produktbeskrivelse. Produktbeskrivelsen indeholder information om produktets funktioner, størrelse, vægt og batteri.


Brugsanvisning til Humidchecks produkter

Under hver produktbeskrivelse kan desuden findes en brugsanvisning til det pågældende Humidcheck produkt. Brugsanvisningen findes nederst i produktbeskrivelsen.


Hvorfor måle for fugt?

Fugt kan være med til at ødelægge din bolig indefra. Fugt i materialet kan forårsage skimmelsvamp, som både kan være til stor skade for din bolig, men det kan også forværre dit helbred væsentligt. Fugt i boligen skal opdages hurtigst muligt, da det hurtigt kan sprede sig. Ofte kan fugt være skjult, eller kun en brøkdel af det være synligt. Derfor er det vigtigt, at hvis du har den mindste mistanke, at du handler med det samme. Den letteste måde selv at undersøge mistanken er ved hjælp af en fugtmåler. Ved værre tilfælde anbefales det at tage kontakt til professionelle fagfolk. Du kan få gratis fragt og retur i Danmark på fugtmålere fra Humidcheck her hos os, ligesom på alle andre produkter vi sælger.