Davi

Hos Digitalvægten har vi udplukket en række mærker, som vi mener afspejler den kvalitet, vi ønsker at forbindes med. Derfor forhandler vi vægte fra højkvalitets mærket Davi Defender. Amerikanske Davi laver særligt vægte henvendt til industribrug. Dog kan Davi naturligvis også købes til privatbrug.

Har du brug for rådgivning, inden du klikker din Davi vægt hjem, så er du velkommen til at kontakte os for uforpligtende rådgivning. Vi har over 10 års erfaring i vægtbranchen og deraf en masse ekspertise, som vi hjertens gerne deler med dig. Hos Digitalvægten finder du et bredt udvalg af vægte, med mange forskellige muligheder.

Med vores vægt-løsninger der eksempelvis kunne være en vægt fra Davi, vil du opleve at dagligdagens opgaver kan klares effektiviseres. Når du benytter dig af vores online-shop, er dine oplysninger i sikre hænder. Husk desuden at vi fra gratis fragt. Inden bestilling af din nye Davi vægt er du velkommen til at tjekke vores Trustpilot ud.


Se vores udvalg af Davi vægte herunder:

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Over 100 års erfarting

Davi Defender er af det amerikanske mærke Ohaus, som har specialiseret sig i at producere forskellige typer af vægte. Gustav Ohaus valgte at starte en nichevirksomhed inden for special vægte med sin tyskfødte far, som var uddannet mekaniker inden for vægte i 1907. Således har virksomheden lang erfaring i at producere vægte, hvilket afspejles i kvaliteten af deres produkter.

Davi Defender laver industrivægte af høj kvalitet, som har en holdbar konstruktion i rustfrit stål. Yderligere har vægtene en vandtæt IP65 indikator, samt en konstruktion som kan klare fødevarer eller lignende materialer. Derfor er Davi særdeles velegnet til industrielt brug. Davi er samtidigt typegodkendt og kan verificeres.


Davi Defender har operatøren i fokus

Davi er designet med operatøren i tankerne, således er den lavet til at være nem at betjene, men samtidig giver den en yderst præcis og avanceret vejning. Yderligere kan vægten vise vejningen i flere forskellige enheder, alt efter hvad der er brug for. Eksempelvis kan Davi fremvise vejeenhederne kg, g, lb, oz, lb:oz, og %.

Når man er indehaver af en vægt af sådan kaliber, er det ikke nødvendigt efterfølgende manuelt at omregne resultatet til en anden enhed, og derved risikere en fejl. Davi er en yderst præcis vægt, som kan veje helt ned til et halvt gram, samtidig med at den har en kapacitet op til 3 kg. Ved at benytte en Ohaus Davi Defender industrivægt reduceres risikoen for fejl, og det endelige resultat vil dermed være mere præcist. Produktet er yderst brugervenligt, og operatørens behov bliver uproblematisk opfyldt..


Forskellige muligheder med Davi Defender

Alt efter behov, kan vægten monteres på en væg eller søjle, eller den kan stilles på et bord, hvilket gør den ideel til mange forskellige former for benyttelse.


Davi Defender kan både fungere med strømforsyning, samtidig med at der kan installeres et internt genopladeligt batteri, hvorfor man ikke er begrænset af, at vægten skal stå det samme sted hele tiden. Selve størrelsen på platformen er 25,4 x 25,4 x 5,7 cm, hvilket kan rumme mange forskellige produkter. Alt efter hvilke behov vægten skal udfylde, kan Davi erhverves med forskellige højder på søjlen. Samlet set indeholder vægten mange forskellige muligheder og er yderst brugbar, og man er dermed ikke låst fast til en bestemt funktion.


Davi Defender er en yderst brugbar vægt til industrielt brug, yderligere detaljer kan læses under de enkelte produkter. Vi har gratis fragt og retur i hele Danmark på vores alle vores vægte.