Avery-Berkel

Avery Berkel er en førende producent inden for butiksvægte, og har en innovativ tilgang til, hvordan kunders behov og problemer skal løses. Brandets internationale hovedkontor er placeret i London, men virksomheden har afdelinger i mange dele af verden. De har således en bred og alsidig erfaring inden for produktion af butiksvægte, hvilket afspejles i kvaliteten af produkterne. Hos Digitalvaegten leverer vi altid indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt. Så du kan allerede tage din nye Avery Berkel vægt i brug inden for få dage.
Avery-Berkel FX50 (15 kg x 5 g)
Avery-Berkel FX50 m/tårn
Avery-Berkel IM100

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Avery Berkels moderne butiksvægte

Avery Berkel er en specialiseret nichevirksomhed, og har derved stor ekspertise inden for deres område. Ved at benytte deres vægte, er man sikret en præcis vejning, og således et godt resultat.


Størstedelen af Avery Berkels vægte er bærbare samtidig med, at de fleste vægte både kan fungere med strømforsyning samt internt genopladeligt batteri. Dette gør, at man ikke er afhængig af en stikkontakt på det pågældende sted, hvor Avery Berkel vægten skal placeres. Yderligere er dette også en fordel, hvis vægten eventuelt skal benyttes udenfor. Her er det samtidig vigtigt at vælge en af Avery Berkel vægtene, som er produceret i et materiale, der er kompatibelt med at stå udenfor, eksempelvis kan man vælge rustfrit stål.


Avery Berkel vægte er brugervenlige for forbrugeren

Mange Avery Berkel vægte er sat op til, at de let kan udregne en pris på en pågældende vare, hvilket er en fordel, både i butikker hvor kunden selv skal veje sine varer, samt butikker hvor ekspedienten sørger for vejning af varer.


Avery Berkels vægte er yderst pålidelige, den udregnede pris samt vægt er dermed meget præcis. Samtidig har Avery Berkel vægte en stor hukommelse, og har således plads til mange varenumre, nogle af deres modeller kan lagre helt op til 6000 varenumre. Dette kan spare en del tid, da de samme varenumre og informationer ikke skal indtastes sæson efter sæson, men automatisk bliver gemt i Avery Berkel vægtens hukommelse. Yderligere har en del af Avery Berkels vægte den funktion, at de kan printe etiketter, hvilket er yderst brugbart i en butik, hvor eksempelvis grøntsager og frugter skal vejes.


Avery Berkel er et godt valg

Avery Berkel producerer gode og solide butiksvægte af høj kvalitet, som er kompatible med mange typer af forretninger, hvor vejning er centralt for dele af forretningen. Yderligere er Avery Berkel førende inden for vægte til fødevareindustrien, da de i samarbejde med forskellige interessenter, forsøger at optimere deres produkter mest muligt i dette henseende. Således er der produceret forskellige typer af Avery Berkel vægte, alt efter hvilket behov der eksisterer. Du kan læse mere om de specifikke detaljer under hver enkelt produkt. Husk at der er gratis fragt og retur på alle vores produkter, således også på vægte fra Avery-Berkel