A&D

Vægtene fra den amerikanske producent A&D kan anvendes til flere forskellige formål, og mærket A&D er et af de absolut førende på det amerikanske marked. Firmaet har ligeledes distributionscentre over hele verden, og A&D er et af verdens førende producenter af bl.a. digitalvægte. Digitalvægten fører et bredt udvalg af vægte fra A&D, som kan dække forskellige behov. Husk samtidig at vi hos Digitalvaegten.dk normalt leverer indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under den enkelte vægt.

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


A&D vægte


Med undtagelse af tællevægten, kan alle andre A&D vægte vi fører også anvendes som batterivægt, hvilket er praktisk hvis man skal have den med, eller man skal have den stående et sted, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden. Samtlige A&D vægte som er udstyret med batterifunktion har samtidig en indstillelig automatisk slukfunktion, så batterilevetiden kan forlænges. Generelt set er vægtene meget funktionelle og nemme at betjene.


Typer af A&D vægte

Digitalvægten tilbyder flere forskellige typer af A&D vægte, så læs nedenfor, hvis du vil have en kort introduktion til alle A&D vægte. Det er værd at bemærke, at hvis man køber en vægt, der er fabriksvericeret, skal man selv huske efterfølgende at leve op til de gældende krav om, at en vægt skal re-verificeres hver fjerde år.


A&D HL WP 300 bordvægt

Denne A&D vægt er særlig velegnet til præcisionsvejning, idet den kan måle forskelle på 0,1 gram.


Den er således rigtig velegnet til eksempelvis vejning af krydderier og teblandinger. Samtidig er denne A&D vægt nem at holde ren, og den er både støv- og vandafvisende. Det er desuden muligt at få A&D bordvægten leveret med en fabriksverifikation, hvilket er et krav, hvis den skal bruges til at prissætte varer efter vægt.


A&D SK-WP EC 1000 bordvægt

Med denne A&D vægt får man en simpel og smart vægt, som er både støv- og vandafvisende, hvilket gør den nem at holde ren. Indeholder desuden en Tara-funktion, således at man kan vægten på en vares emballage. Som flere af de andre A&D vægte, kan denne model også leveres med en fabriksverifikation, hvis der skal prissættes varer efter vægten.


A&D SJ 1000 kontorvægt

Denne A&D vægt er en lynhurtig vægt, hvilket gør den egnet til dig, der har et behov for mange vejninger. Derudover har den en længere batterilevetid end de andre A&D vægte, hvilket gør den ideel som batterivægt. SJ 1000 kontorvægten er desuden designet til at passe ind på små hylder, og har ligeledes en aftagelig skål. Ligesom med A&D HL WP 300 bordvægten, er det muligt at få denne A&D vægt leveret med en fabriksverifikation.


A&D HC-3KI tællevægt

En tællevægt er et fantastisk tidsbesparende redskab til at lave fintællinger. Med et tælledisplay der kan vise op til 600,000 enheder, dækker den praktisk talt alle behov for tællinger. Denne A&D vægt er således særdeles velegnet til at foretage tjek af små varer i store partier, hvor en manuel optælling vil kræve adskillige mandetimer. Derudover kan tællevægten med fordel anvendes til statusoptælling, idet den er hurtig og effektiv. Vær opmærksom på at denne vægt, modsat de andre vægte fra A&D, ikke kan anvendes på batteri, hvorfor den skal være tilsluttet en stikkontakt, ligesom den heller ikke kan verificeres.


Læs mere om den pågældende A&D vægt

Under hver enkelt A&D vægt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionaliteten, præcisionen, garantien, tilbehør og eventuelt udviklingen fra tidligere produkter. Produktbeskrivelsen specificerer præcist, hvilke måleenheder den pågældende A&D vægt indeholder, og hvilken kapacitet den kan håndtere. Vores leveringstid på A&D vægte er typisk 1-3 uger, men også dette er nærmere specificeret under den enkelte vægt. Husk at der er gratis fragt og retur, når du køber A&D vægte eller nogle andre af vores produkter.