Tællevægt Jennings TB600 (600 gr. x 0,01 gr.) (Vejeplade 120 x 130 mm)

Lagerstatus: På lager

1.238,00 kr

Produktbeskrivelse

Tællevægt Jennings TB600 (600 gr. x 0,01 gr.) (Vejeplade 120 x 130 mm)

Displays og vejeplatform Jennings har designet denne præcisionstællevægt med to bagbelyste displays.

Denne gennemførte detalje gør, at man kan aflæse displayet både foran på vægten og bagpå. Bagbelysningen er skarp nok til, at man kan aflæse den i dunkel belysning. Vægtens vejeplatform er i rustfrit stål og aftagelig, så den er nem at rengøre.

Tællefunktion

Dette er en tællevægt og for at få denne funktion frem, sætter man et vist antal emner på vejepladen. Herved ved vægten, hvor meget hvert enkelt emne vejer og tællefunktionen er aktiveret.

Skærm

Vægten er udstyret med en skærm, der beskytter emnerne. Skærmen er naturligvis aftagelig og man kan også vælge blot at tage låget af.

”Liquid Level Indicator” og indstillelige ben

For at opnå den mest nøjagtige vejning, har vægten ”Liquid Level Indicator” og indstillelige ben, der sikrer, at man kan indstille vægten til at stå sikkert og stabilt.

Kalibrering

Tællevægten er kalibreret fra fabrikken, men skulle det blive nødvendigt at kalibrere den, kan et 500 grams kalibreringslod tilkøbes på denne hjemmeside. Man finder kalibreringsinstruktion i brugsanvisningen.

Tara

Vægtens tarafunktion er supernem og logisk at bruge: man trykker på Tare-knappen forrest på vægten for at nulstille. Derefter kan man tilføje mere vægt og displayet viser kun vægten af det tilføjede emne.

Memoryfunktion

Tællevægten husker den sidste anvendte vejeenhed, som f.eks. gram.

Automatisk slukfunktion

Man kan programmere vægten til at slukke automatisk efter et vist tidsrum, så den ikke slukker midt i en vejning.

Der ydes 20 års garanti.KLIK HER for dansk brugsanvisning