Beurer

Beurer er et tysk brand som blev grundlagt i Ulm i 1919. Virksomheden er familieejet, og størstedelen af virksomheden befinder sig stadig i Ulm. Beurer er blevet et verdensomspændende brand, og har bl.a. datterselskaber i Ungarn, Italien, England, Frankrig Hong Kong og USA. De er specialister i sundhed og velvære, og udvikler produkter i hele denne kategori. Husk at vi hos Digitalvægten leverer dit nye Beurer ur fragtfrit indenfor 1-3 hverdag.
Beurer CM100 Cellulite Releazer Massageapparat
Beurer FM200 Achillomed akillessenemassage
-83%
PM126 Speedbox II, til digitale pulsure -  PM 80
-89%
PM200 Runtastic, pulsmåler til Smart Phone

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Beurer

Beurer har flere gange udmærket sig, og har modtaget stor anerkendelse for deres produkter. Virksomheden vandt bl.a. priser fra det anerkendte Plus X Awards, som mest innovative brand i sundhedsindustrien i både 2011 og 2012.

Deres produkter er generelt af bedste kvalitet og helt i top inden for deres produktkategori. Udstyret bliver brugt af både seriøse idrætsudøvere og helt nystartede motionister. Produkterne har et meget brugervenligt design og menuerne er meget funktionelle.


Beurers udvalg af produkter

Beurers udvalg af produkter her på siden består først og fremmest af pulsure, men inkluderer også aktivitetssensorer og speedboxes.

Nystartede motionister har ofte opfattelsen at pulsure og lignende udstyr, kun er for erfarne og professionelle sportsudøvere. Udstyret kan dog hjælpe alle sportsudøvere og optimere hver enkelts præstation. For nystartede motionister vil funktionerne maksimumpuls, gennemsnitspuls og fedtforbrænding, typisk være meget brugbare. Mere rutinerede motionister kan have stor glæde af de mere avancerede ure og deres funktioner. F.eks. justérbar træningszone, beregning af kalorieforbrug, fitnesstest, automatisk forslag til træningszone, eller angivelse af basal eller aktiv metabolisme.

Alle Beurers pulsure indeholder også almindelige funktioner, så urene også kan benyttes til dagligdagen. Standard funktioner i pulsurene, inkluderer et almindeligt ur med AM og PM visning, kalender med ugedag og dato, alarm, stopur, baggrundslys i displayet, og alle urene er desuden vandtætte.


Beurers speedboxes kan bruges sammen med pulsurene PM70, PM 80 og PM 90. Speedboxen skal monteres på løbeskoen. Ved hjælp af ny 2D teknologi kan den måle fodens acceleration, og på den måde beregne fart, distance, og tiden for hvert enkelt skridt.

Beurers aktivitetssensorer bruges først og fremmest til at få et overblik over dagens aktivitet, og dagens samlede kalorieforbrug.


Læs om det pågældende Beurer produkt

Under hvert enkelt produkt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionerne, formål, garanti, tilbehør, vægt m.m. Vi har gratis fragt og retur til hele Danmark, både når du køber Beurer produkter, eller nogle af vores andre produkter.