Babyvægt. Jennings J-Scale. Kapacitet: 20 kg Præcision: 5 g

Lagerstatus: På lager

998,00 kr

Produktbeskrivelse

Babyvægt. Jennings J-Scale. Kapacitet: 20 kg Præcision: 5 g

Den digitale babyvægt Babynest fra J-Scale er meget anvendelig til at holde øje med et barns vægt. Vægten har en kapacitet på 20 kg og udført i et ergonomisk rigtigt design med lavprofil.

Den store vejeplatform måler 53 x 24 cm. og sikrer, at barnet ligger godt og sikkert. Der er håndtag under vægten, så den er nem at flytte med.

Vægten er nem og logisk at betjene, så vejning kan udføres hurtigt:

- ON/ZERO: Tænd/sluk.
- MODE: Vælg vejeenhed (kg, gr).
- MEM: Gem den vejede værdi.
- "Lo" vises, når batteriniveauet lavt.
- "Err" vises, hvis vejningen er gået galt. Prøv igen.

I tilfælde af, at det bliver nødvendigt at kalibrere vægten, anvendes et 10 kg. lod, der kan tilkøbes på denne hjemmeside. Proceduren er nem og fremgår af brugsanvisningen.

Features:

. Kapacitet: 20 kg.
. Vejeenheder: kg, gr.
. For børn op til 12 måneder
. Lavprofil
. Ergonomisk design
. Gummifødder
. Stort bagbelyst blåt display
. Hukommelse
. Strømforsyning: 4 x AA batterier
. Automatisk slukfunktion efter 5 minutters inaktivitet
. Vægtens dim.: 55 x 33 x 8 cm.
. Vejeplatform: 53 x 24 cm.
. 2 års garanti

Babyvægte

Babyvægtene hos Digitalvægten er af høj præcision og naturligvis med høj kapacitet, op til 27 kilo og helt ned til 2 g. De er ikke udelukkende lavet til vejning af babyer, men er også velegnede til at veje en række andre ting som f.eks. kæledyr, madvarer, breve og pakker. Digitalvægten fører mærket My Weigh og du kan med garanti kan finde en vægt, som opfylder dit behov i forhold til både funktionalitet, pris og kvalitet. Babyvægtene er alle i et smart funktionelt design med den velkendte babyskålform.

Vælg en vægt med flere formål

Babyvægten er multifunktionel og kan nemt laves om til en brev- og pakkevægt, og man behøver derfor kun denne ene vægt, da den kan det hele og den passer dermed perfekt til dit hjem. Den er tillig velegnet som multifunktionel butiksvægt i firmaet. De er naturligvis ikke kun velegnede til privat brug, men også til lægekonsultationer, hospitaler og lignende. Babyvægtene er først og fremmest beregnet til vejning af babyer og kæledyr og da disse sjældent ligger stille under vejning kan det udgøre en sikkerhedsrisiko. Vejeskålen er derfor udformet således, at de ligger sikkert under vejningen.

Læs om den pågældende babyvægt

Under kategorien babyvægte er en detaljeret produktbeskrivelse, der informerer om, hvor mange forskellige opgaver man kan anvende vægten til, dens præcision og ikke mindst den garanti der ydes. Der specificeres også måleenheder og vægtens kapacitet.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at få en dansk brugsanvisning på babyvægtene. Brugsanvisningerne på vægtene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende vægtene på en hurtig og nem måde. Anvisningerne er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning medfølger altid i pakken med vægtene. Der ydes selvfølgelig garanti på alle typer babyvægte.

Mærket for babyvægte hos Digitalvaegten.dk

Digitalvægten fører mærket My Weigh, som er kendt for den gode kvalitet og lange garantier. My Weigh er producent af højkvalitetsvægte og har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Deres vægte er altid af højeste kvalitet, og inkluderer som regel livstidsgaranti. Hvis du er interesseret i at købe en af vores babyvægte, skal du huske på at vi har gratis fragt og retur i Danmark på alle vores produkter.