Adam Equipment Tilbehør: AdamDU data collection program (Varenr. 600002028)

Lagerstatus: Ikke på lager

598,00 kr

Produktbeskrivelse

Adam Equipment Tilbehør: AdamDU data collection program (Varenr. 600002028)

AdamDU (Data utility) software downloades til en PC, der tilsluttes vægten. Softwaren gør det nemt at overføre data løbende fra vægten, og de indhentede data kan efterfølgende bearbejdes, analyseres eller eksporteres til andre applikationer.

På www.adamdu.com kan softwaren downloades og aktiveres gratis i en prøveperiode på 14 dage. Ved prøveperiodens udløb, kan softwarelicensen købes her på hjemmesiden, og der fremsendes en kode. Licensen er permanent, og kan kun lægges ind på én PC.

Softwaren kan anvendes til at overvåge og indsamle data fra op til 8 vægte samtidig og indsamle data fra op til 6 brugere. Man kan indlæse vejningsresultater, føre statistikker og holde styr på kalibrering og vise bl.a. dato og tidspunkt for vejning.

Data kan vises som grafer eller et søjlediagram og kan indlæses i forskellige formater, såsom text, CSV, HTML, XML og kan eksporteres til Microsoft Excel, Microsoft Word eller til Windows Clipboard.

Hent manual: HER

INSTALLATION:

Softwaren kan nemt tilsluttes Adam Equipment vægte:

1. Installér softwaren på PC’en
2. Hvis PC’en er udstyret med RS-232 port skal der bruges et RS-232 null Modem kabel (varenr. 3074010266) for at tilslutte vægten.
Hvis PC'en ikke har en RS-232 port, skal der også anvendes et RS-232 til USB adapter kabel, som så vil muliggøre forbindelse mellem vægten og computeren (varenr. 3074010507). Kablerne kan tilkøbes på denne hjemmeside.
3. Start applikationen, vælg vægten fra menuen og indsamling af data kan begynde.